Produk kami

Super Usum Usum Usum Usum Panas Panganggo Jaket Padded

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZS17M3008
  • Cangkang: 100% poliéster
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian: 100% poliéster
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna: Bulu rakun nyata
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang 100% poliéster
    Pindingna 100% poliéster
    Ngeusian 90% bebek turun, 10% bulu
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi
    Lain Bulu rakun nyata

    Bubuka produk
    Jaket padded usum salju lalaki ieu haneut pisan. Desain lapisan warna kontras ngajantenkeun jaket langkung ngora. Bulu rakun nyata ageung ngajaga angin.

    Fitur produk
    Super haneut, versi anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami