Produk kami

Jaket Outwear Olahraga Grosir awéwé ngarangkep tahan cai sareng gancang garing cangkang lemes Polar Fleece Jaket pondok outdoor jaket

Pedaran pondok:


  • Barang No. B1911
  • Cangkang: Dua lapisan lawon komposit, 100% poliéster
  • Pinding: Teu aya Lapisan
  • Ngeusian:
  • Ukuran: XS-2XL
  • Warna: Biru, héjo, hideung, ungu, Pink jsb
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Bubuka produk

    Jaket olahraga ieu raoseun pisan pikeun ker. Lawon tahan cai sareng garing garing. Ritslét ogé tahan cai. Henteu aya masalah hujan leutik di luar. Lawon bernapas ngamungkinkeun kesang gancang dikuras. Kantong dada anu merenah.

    Fitur produk

    1. Awét sareng raoseun.
    2. Nyaman manteng.
    3. beurat ringan Husus sareng barang haneut.4, Éta saé pikeun kagiatan outdoor dina usum semi sareng usum gugur.

    Upami anjeun resep warna, maka jaket ieu sampurna pikeun anjeun. Jaketna ngagaduhan warna biru aqua anu éndah sareng diluyukeun kana kasampurnaan. Téknologi anu garing tina lapisan luhur accentuates ogé ku lapisan anu mantap anu ngabantosan anjeun janten betah, garing sareng nyaman sadayana dina waktos anu sasarengan. Anggoana nganggo rok kulit pondok anjeun kanggo pangaruh anu pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami