Oem

Kami gaduh 20 taun pangalaman produksi. Ti lawon dugi ka pangiriman, urang ngontrol unggal léngkah sacara ketat. Salaku tambahan ka pabrik urang sorangan, kami gaduh langkung ti 10 pabrik mitra pikeun ngabantosan produksi, pikeun mastikeun yén kami nganteurkeun waktosna. Di sagigireun pabrik produk, kami nyayogikeun langkung seueur tawaran jasa anu ditambih nilai, kalebet pengiriman barang, desain pengepakan, logo khusus sareng sajabana.