Warta

  • Kumaha kaayaan ékspor tékstil sareng pakean dina paruh kadua taun ieu?

    Perdagangan tékstil sareng pakean Cina henteu biasa dina paruh mimiti taun ieu kusabab panyebaran global COVID-19. Ngasupkeun Méi sareng Juni, sababaraha data parantos dicandak. Kaayaan umum dina satengah kadua taun rumit sareng robih, sareng urang tetep kedah langkung merhatoskeunana. A ...
    Maca deui
  • Staf dinner sateuacan Festival Spring 2020, ngahémat énergi pikeun nyiptakeun taun panén bemper salajengna!

    Dina akhir taun 2019, urang bakal nyimpulkeun padamelan taun kamari, kalayan nekenkeun khusus kana masalah dina damel, sareng ngantep sadayana émut pikeun ngalakukeun padamelan anu langkung saé dina Taun Anyar. Kami gaduh pembuat versi pembagian, dua conto pagawe, manajer produksi, pameseran, QC, akuntan, opat sa ...
    Maca deui
  • Magic Show Dina Pébruari 2020

    Kami bakal ngiringan MAGIC SHOW IN Pébruari 2020, Nantikan berita anyar kami.
    Maca deui
  • CPM 2019

      Pameran ieu diayakeun di Moskow, Rusia sareng sababaraha nagara caket dieu mangrupikeun pasar awal urang. Urang gaduh seueur nasabah anu parantos damel sareng kami langkung ti 10 taun. Kalayan palaksanaan kabijakan Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan di Cina, urang ngagaduhan nyandak produk khusus kanggo mar Rusia ...
    Maca deui
  • EXPO 2018

    Kami bakal ngiringan International Sourcing Expo Australia dina 20-22 Nov, 2018 di Melbourne. No stan kami V27. Anjeun wilujeng sumping pikeun nganjang ka stan kami pikeun desain énggal. Ningali ka pendak sareng anjeun di ditu. Ieu mangrupikeun pertama kalina pikeun ngiringan paméran Melbourne, anu mésér dina paméran ...
    Maca deui
  • Magic Show 2018

    Pendak sareng anjeun dina Magic Show di Las Vegas dina 11-14 Feb, 2018. No stan kami nyaéta 63217-63218. Anjeun wilujeng sumping didatangan stan kami sareng parios desain anyar kami. Ningali ka pendak sareng anjeun. Ieu mangrupikeun waktos kaopat urang pikeun ngiringan pameran, ngalangkunganana kami parantos netepkeun sareng ngajaga hubungan sareng sababaraha ...
    Maca deui