Produk kami

Lalaki Pakean Resmi Nganggo Jaket Jaket Panjang

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZS17M3066
  • Cangkang: Katun 100%
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian:
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna:
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang Katun 100%
    Pindingna 100% poliéster
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi

    Bubuka produk
    Desain ganda-breasted, hiasan Sabuk. Versi langsing sareng panjang ngajantenkeun anjeun katingali kurnia. Jaket panjang beige mangrupikeun gaya klasik abadi.

    Fitur produk
    Vérsi anu saé, tahan angin, haneut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami