Produk kami

Panas Dijual Usum Awéwé Awéwé Fashional Turun jaket

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZSWP1902
  • Cangkang: 100% poliamida
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian: 90% bebek turun, 10% bulu
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna:
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang 100% poliamida
    Pindingna 100% poliéster
    Ngeusian 90% bebek turun, 10% bulu
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi
    Anu sanésna

    Bubuka produk
    Jaket Down pink anu ngagurilap dirancang sampurna pikeun merangan usum tiris anu parah tanpa beuratna ka anu nganggo. Jaket anu dipinuhan ku téknologi fit garing kalayan tahan optimum kana cai sareng tahan maksimal pikeun leungitna panas awak. Bahan jaket anu raoseun manteng sareng tegep sateuacan ruksak gampang

    Fitur produk
    Awét sareng raoseun. Nyaman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin