FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha anjeun pabrik?

Leres, Kami gaduh pabrik sareng pabrik anu damel babarengan aktipitas pakean lalaki sareng awéwé, sapertos jaket usum salju (jaket empuk, jaket handap, parka, jaket ski), jas wol, jas jaket jaket sareng produksi calana salami 20 taun.

2. Dimana pabrik sareng perusahaan anjeun ayana?

Pabrik urang perenahna diTianjin Ctiy sareng perusahaan perenahna di Beijing. Kira-kira dua jam silih nyetir.

3. Naha anjeun ngagaduhan sertipikat?

Leres, urang gaduh sertipikat kualitas ISO 9001 sareng sertipikat SGS.

4. Kumaha carana mastikeun desain pakean?

Urang tiasa ngahasilkeun salaku desain anjeun dina detil atanapi anjeun ngawartosan syarat sareng ideu anjeun, kami bakal ngarancang pikeun anjeun. Atanapi anjeun tiasa milih gaya tina desain kami. Kami mendesain seueur pakean gaya anyar unggal taun.

5. Naon mérek anjeun?

Kami gaduh dua mérek sareng didaptarkeun di tilu nagara, mérek kami "ZHANSHI", "EAST ELEPHANT".

Hoyong damel sareng urang?