Produk kami

Pabrik Grosir Pria Pakaian Fashional Baju Turun Lambang Pendek

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZS17M3028
  • Cangkang: 100% poliéster
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian: 90% bebek turun, 10% bulu
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna:
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang 100% poliéster
    Pindingna 100% poliéster
    Ngeusian 90% bebek turun, 10% bulu
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi

    Bubuka produk
    Lambang pondok anu handap nyaéta lampu anu lemes, lemes sareng haneut. Cuffs, neckline, sareng hem mangrupikeun desain wol domba anu populér.

    Fitur produk
    beurat enteng, nyaman, gaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami