Produk kami

Pabrikan Pabrik Lalaki Pakaian Kasual Nganggo Mantel Pondok

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZS17M3036
  • Cangkang: 98% katun, 2% poliéster
  • Pinding: 100% poliéster, Imitasi domba domba
  • Ngeusian: 100% poliéster
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna:
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang 98% katun, 2% poliéster
    Pindingna 100% poliéster, Imitasi domba domba
    Ngeusian 100% poliéster
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi

    Bubuka produk
    Kain katun anu saé kualitasna ngajantenkeun jaket kelas-luhur. Jaket datang dina potongan cemerlang anu cocog sareng awak anjeun kalayan sampurna, sareng ngajantenkeun anjeun katingal saé sareng elegan. 50% wol janten raos haneut dina usum atanapi usum gugur.

    Fitur produk
    Gaya, haneut, tahan angin, beurat enteng Husus sareng barang haneut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami