Naha milih urang

1. Kami gaduh pabrik nyalira.
2. Kami fokus kana produksi jas / jaket salami 20 taun.
3. Pasar utama kami nyaéta Rusia, USA, Éropa, Australia, Amérika kidul jsb.
4. jasa OEM & ODM tiasa ditawarkeun.
5. Sistem penjualan sareng logistik anu sampurna.