Tentang Kami

Beijing Hengqianxiang International Trade Co., Ltd.

Beijing Hengqianxiang International Trade Co., Ltd. anu kapendak dina Sep 2012, mangrupikeun kumpulan desain, produksi sareng perdagangan pikeun integrasi perusahaan propésional ageung. Pabrik urang ngagaduhan sistem produksi sareng sistem manajemen anu asak. Kami ogé ngagaduhan sababaraha pabrik kerjasama jangka panjang, aranjeunna merenah pikeun diparios sareng nganteurkeun barang. Perusahaan urang gaduh dua puluh taun pangalaman pikeun desain, produksi sareng penjualan sareng alat sateuacanna, téknologi anu saé sareng gaya aslina. Kami gaduh sababaraha merk dewasa mandiri, "ZHANSHI", "EAST ELEPHANT", "GUIDE BIRD" jst, produk-produkna jualan pisan di luar negeri. 

Pakéan mérek perusahaan kami dumasar kana jaket empuk, jaket handap, jaket bomber, mantel wol, jaket PU sareng windbreaker jst pria sareng awéwé pakean. Masihan prioritas pikeun kualitas saé sareng posisi gaya busana, produk kami populér kalayan sajumlah ageung ngudag mode sareng kualitas grup konsumen anu satia, ogé dijual di Amérika Kalér, Éropa sareng Afrika Kidul.

Parusahaan urang terus ngembangkeun pasar anyar, produk anyar, aplikasi téknologi anyar, nyuntik elemen fashion internasional anyar, nangkep trend ngembangkeun pakean internasional, ngawangun "Merek kelas munggaran industri garmen internasional"salajengna. Urang unggah"kanyamanan","kinerja tinggi","hal anyar"dina desain; taat ka"kualitas heula", "pelanggan pangpayunna"salaku inti dina produksi massal; urang bakal dijual di"kaikhlasan","tanggung jawab","meunang-meunang". Saatos mangtaun-taun pamekaran kontinyu, perusahaan gaduh pasar anu stabil ayeuna sareng ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis sareng kerjasama jangka panjang sareng perusahaan anu anjeun hormat. Kami yakin yén ngaliwatan usaha gabungan kami, kami bakal nyiptakeun nilai silih sareng masa depan anu éndah.