Produk kami

100% Poliéster Windproof Custom Lalaki Pendek Jaket Bomber

Pedaran pondok:


  • Barang No. ZS17M2028
  • Cangkang: 100% poliéster
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian:
  • Ukuran: Ukuran naon waé sayogi
  • Warna: Warna naon waé sayogi
  • Anu sanésna:
  • Detil Produk

    Cara pembayaran

    Bungkusan & Pangiriman

    Tanda Produk

    Cangkang 100% poliamida
    Pindingna 100% poliéster
    Ukuranna Ukuran naon waé sayogi
    Warna Warna naon waé sayogi

    Bubuka produk
    Pakéan ieu dibarengan ku pipa hideung, sareng ngagambarkeun kabinasaan sareng jabatan kontemporer. Kantong ritsleting dina panangan disimpen sacara unik, sareng nambihan corong kana papakéan anu sanés saderhana. Dijieunna tina lawon waterproof sareng windproof kualitas luhur. Éta saé pikeun pakean outdoor sareng kasual.

    Fitur produk
    Waterproof sareng tahan angin, gancang garing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Duit Gram

    Payment method

    Bungkusan:
    1 barang per kantong plastik, 30-50 lembar kana hiji karton ékspor, atanapi numutkeun ka kabutuhan adat urang.
    Pangiriman:
    Kami gaduh rupa-rupa metode pangiriman sareng milih metode pangiriman anu pas numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami